Diensten

Wat kan ik voor u betekenen?

Reparatie sieraden

Ligt die ketting, ring of armband nou nog steeds in de kast? Wat jammer, want voor niet al te veel geld kan ik uw sieraden repareren en na een grondige poetsbeurt ziet uw sieraad er weer als nieuw uit.

Sieraden omsmelten

Heeft u oude sieraden die u niet meer draagt. Goud of zilver, ik smelt ze voor u om en maak er een mooi nieuw sieraad van. Dit kunt u dan met veel plezier weer jaren dragen!

Trouwringen

Dé dag om nooit te vergeten, daar hoort toch een speciale ring bij! Of het nu een hele nieuwe ring wordt of een aanpassing op de ringen die jullie al hebben, ik maak er graag iets bijzonder van!

Relatiegeschenk

Zoekt u écht een bijzonder relatiegeschenk? Iets wat de ontvanger raakt, wat waarde heeft en nog jaren wordt gekoesterd? Geen sieraad maar iets speciaals, ik barst van de ideeën.

Herdenkingssieraad

Een dierbare overleden? Samen met u maak ik een passend sieraad. Vingerafdruk of as verwerk ik subtiel in uw waardevolle sieraard. En met lasergravure kan een tekst van betekenis worden toegevoegd.

Ervaringen

Mijn klanten aan het woord.

Susanne & Sylvia

Den haag

“Wat een waanzinnige trouwringen heeft Nancy voor ons gemaakt. Ze passen helemaal bij onze stijl en symboliseert de liefde die we voor elkaar voelen.”